Malé bývanie? Ukážeme vám, ako do neho umiestniť posteľ, pohovku a dostatok úložných priestorov.

Spoločne s rokom 2012 začala skromnosť českého národa, čo sa týka veľkosti bývania. Pary začali meniť priestranné byty za 1-2 izbové. So zmenšením priestorov sa zmenšil aj priestor na nábytok.

A vznikla otázka: Ako ľahko umiestniť do malých priestorov všetko potrebné?

Čítajte ďalej …

To, že sa uspokojíme s menšou plochou bývania neznamená, že sa ochudobníme príkladom o komfort pri spánku. A ruku na srdce, kto by si odoprel veľkú manželskú posteľ 160-180 výmenou za 140?

A čo potom úložné priestory? Či už sa jedná napríklad o garsónku, študentské spolubývanie alebo v dome izba pre svokru, či návštevy, pre veľké úložné priestory tu mnohokrát nie je priestor.

A ešte by ste radi aj pohovku? Čím väčší, tým lepší?

 

Nie je problém!

Byty ešte nafukovať nezvládame, ale s nábytkom to zvládame na jedničku. Pri najmenšom vieme z 1 skrine vykúzliť nábytok 3v1, ba dokonca aj 4v1 a 5v1.

Sklopná posteľ - to najvhodnejšie pre malé priestory

Odkaz na sklopnú posteľ

Všetko, čo budete potrebovať je priestor v priemere (podľa veľkosti postele) 230 cm výška x 216 cm hĺbka x 245 cm šírka. Tento priestor vám zaistí všetko, čo vidíte na obrázku:

1/ Pohodlné dvojlôžko/manželská posteľ s rozmermi 200 x 160 cm

2/ Priestrannú pohovku „eLko“ s rozmermi 160 dĺžka x 160 šírka x 70 hĺbka sedu

3/ Otvorenú knižnicu sa …

4/ … skrytým perináčom 69x80cm

Podľa možností a požadovaných rozmerov je možné dokúpiť skriňu a máme ďalšie riešenie...

5/ ...priestrannú skriňu


… jednoducho šatňa, spálňa a obývačka v jednom. 

 

 

Môžete si zvoliť aj z viacerých variantov – ak si prajete mať „obrátenú obývačku, teda, televíziu na zostave – nie je problém! Len samotná posteľ - určite! A čo samostatná posteľ v nižšej skrini? Bez všetkého! K tomu si ešte zvolíte rozmer lôžka od 90x200cm po 180x200cm, niektorý z farebných variant dreva a čalúnenie. A jedným produktom máte kde spať, odpočívať aj ukladať potrebné.

Ktorú farebnú variantu si vyberiete?

https://www.nabytokmorava.sk/sklapacie-postele/

Odkaz na sklopnú posteľ